Døgnservice for punkteringer

Hjulster vil altid forsøge at lappe kundens dæk, hvis dette er forsvarligt. Hvis skaden er for stor eller har en uhensigtsmæssig placering på dækket, er det ikke muligt at lappe. Her vil et midlertidigt dæk monteres i stedet.

Indenfor åbningstid søger Hjulster, at undsætte kunden ved først kommende lejlighed. Dette aftales nærmere ved opringning til +45 31 27 36 62. Udenfor åbningstid har Hjulster mulighed for at undsætte med det samme, så længe den vagthavende vogn er ledig.

Priser

 • Akutbetjening indenfor åbningstid

  995,-

  Lapning eller montering af midlertidigt erstatningsdæk

  Hverdage fra kl. 08:00 – 16:00

 • Akutbetjening udenfor åbningstid

  1395,-

  Lapning eller montering af midlertidigt erstatningsdæk 

  Fredage efter 16:00, Lørdage, søn- og helligdage.


Hjulster er akut lapning af bildæk, permanent lapning af dæk ved punktering

– altså dit udkørende dækcenter 24/7.

Hos HJULSTER får du altid:

 1. Udkørende dækcenter – hvor og når du vil, 24/7, 365 dage om året
 2. Professionel lapning af bildæk og permanent lapning på stedet
 3. Gratis reservedæk, hvis lapning af dæk ikke er muligt – så du kan komme videre
 4. Faste og fair priser – kort sagt HJULSTER PRISER = Fair priser

Om lapning af bildæk og punkteret dæk

Vores lapning af bildæk og lapning af punkteret bildæk er naturligvis en permanent lapning, så du kan komme sikkert videre og ikke skal have et nyt dæk eller til mekanikeren, for at udskifte en midlertidig lapning med en permanent.

Dette betyder at du nemt kan komme videre efter punktering, uanset hvor du er og hvornår på døgnet du har brug for vores punkteringsservice.

Med professionelt værktøj, maskiner og et høj trænet mandskab er HJULSTER et sikkert, hurtigt og ikke mindst billigt valg ved punktering og lapning af bildæk.

Fordelene er også mange da HJULSTER yder service ved punktering bil, punkteret bildæk eller ved ødelagt dæk, som resulterer i et dækskifte. Vi tilbyder altid at enten permanent lappe dit bildæk eller tilbyde et gratis reservedæk – så du kan komme sikkert og hurtig hjem. Dette koster naturligvis ikke ekstra og vi forsøger at have alle almindelige dækstørrelser i dette sortiment

Skulle du være så uheldig at vi ikke kan lappe dit bildæk på stedet monterer vi naturligvis gerne nye friske sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk til dig. Ved af køb af dæk på samme tid som en akutudrykning til punktering, punkteret bildæk eller lapning af bildæk, koster monteringen af nye dæk ikke ekstra.

Med HJULSTER har vi naturligvis også mange nye sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk på lager – og kan derfor tilbyde at monterer disse på med det samme. Dette kan være nødvendigt ved punkteringer som er foregået på vej med høj hastighed, motorveje, motortrafikveje eller hvis man har kørt på et helt fladt bildæk. Dette får dækkets “skulder” til at slå revner og kan resulterer i at hele dækket løsner sig fra slidbanen. 

Så tal med vores kompetente personale på tlf. 4940 5082 hvor vi vil finde den bedste løsning for dig og din bil.


Åbningstider

 • Vi kører hele ugen!
 • Mandag - Fredag
  08:00 - 20:00
 • Lørdag - Søndag
  10:00 - 16:00

Information

Services

 • Hjulskift
 • Dækmontering & afbalancering
 • Døgnservice for punktering
 • Værd at vide
Betalingsmetoder