Hvor
og når
det passer dig
Ring 5090 5590
Produktinformation

Varens særlige egenskaber oplyses på www.hjulster.dk. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse til via , såfremt kunden ønsker det.

Priser

Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette skyldes at priserne er dagspriser og ofte ændres løbende. Såfremt Hjulster accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. Moms.

Bestilling

Den bindende aftale træder først i kraft, når aftalen mellem køber og www.hjulster.dk er indgået i form af en ordrebekræftelse, hvilket betyder at køber accepterer det afgivne tilbud.

Betaling

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger.

Reklamation

I tilfælde af en mangel, bedes du angive og forlangende vise, hvori manglen består.

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Som følge af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for www.hjulster.dk’s kontrol. Dette kan eksempelvis inkluderer krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende. Køber opnår kun de garantier på bestilte varer, som producenten udsteder overfor køber. www.hjulster.dk afgiver ikke selvstændig garanti.

Fortrydelsesret

Køber kan fortryde sit køb indtil varen er leveret, ydelsen er udført og overgang der må sidestilles hermed. Efter montering, rengøring, behandling og lign. er ingen returret.

Særlige forhold

Såfremt Hjulster kører til en af kunden angivet adresse, og ikke har mulighed for at levere varer eller ydelser af grunde, som kan tillægges køber, opkræves et gebyr på kr. 650,00 inkl. moms. som sendes via faktura. Kunden skal sikre tilstrækkelig tilgang til bilen/bilerne. Hvis hjul er monteret med låsebolte, skal adaptor være til stede. Hvis bilen er parkeret for tæt på et andet objekt, skal bilen kunne flyttes. Det er kundens ansvar at bilen er tilstrækkelig tilgængelig.

Ved aflysning af akutopgaver (herunder punkteringsopgaver) betales fuld pris på enten kr. 995,00 eller kr. 1.395,00 inkl. moms.

Ved opbevaring af hjul udgør tidsrummet inkluderet i prisen 9 måneder. Inden udløbet opbevaringsperiode skal de opbevarede hjul være monteret af Hjulster eller afhentet af tredjemand. Hjulster kan bringe hjulene til kundens adresse indenfor Hjulsters normale virkeområde for 300 kr. Udenfor Hjulsters normale virkeområde kan der være merpris, som vil blive oplyst kunden forud for levering af hjul.

Der tages forbehold for meget lave profiler eller runflad-dæk – tilbud give efter konkret vurdering.

Kun afbalancering – Fire hjul pris er pr. hjul ifm. anden opgave samme bil.

Såfremt visse områder og scenarier ikke er omtalt i ovenstående, henvises der til købeloven og almene formueretlige principper.

Hjulster

Baldersbuen 31

2640 Hedehusene

CVR-nr.: 41699078

Tlf.: 5090 5590

Forbehold for ændringer

Hjulster forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

Baldersbuen 31

2640 Hedehusene

CVR nr.: 41699078

Email: info@hjulster.dk

Telefon: 5090 5590

Åbningstider
Mandag – torsdag: 06.00 – 21.00
Fredag: 06.00 – 16.00
Lørdag og søndag: 08.00 – 16.00

©

2024 - Hjulster